Молдом користуватися легко. Слідуючи інструкції, Ви легко досягнете результату:
1. Молд повинен бути сухим, його потрібно рясно присипати крохмалем всередині.
2. Покласти в молд мастику або марципан, щоб все було заповнено.
3. Покласти в холод для застигання, а ще краще в морозилку на 15-20 хв.
4. Дістати з холода і обережно, нічого не пошкодивши, звільнити виріб. Якщо відчуваєте, що мастика не достатньо підмерзла, залиште ще в холоді на деякий час.
5. Після холодильника мастика покриється вологою, тому, якщо вам потрібно розфарбувати мастику, то для початку вона повинна просохнути за кімнатної температури протягом години.
Виробник: Китай;
Матеріал: харчовий силікон
Розмір: 6,5*4,3*6,5 см. (вказаний розмір готового виробу)